Øltølt til Lønstrup Sommerfest

Så blev det mandag igen og vi puster ud efter en dejlig weekend til sommerfest i Lønstrup. Det har været en rigtig hyggelig weekend med masser af smil og gode oplevelser. Særligt søndag var en god dag, der bød på øltølt for både store og små. I alt 11 heste og endnu flere ryttere var bragt til sportspladsen, og så blev der ellers dystet om 1. præmien. Børnebørnene stillede selvfølgelig også op, og Farmor tog 2. pladsen for voksne. Se alle billederne fra dagen...

Læs mere

Nye salgsheste

Så er der kommet et par heste mere til salg. Blandt andet har vi to skønne 5års hopper klar til tilridning, så her er virkelig mulighed for selv at være med til at præge sin fremtidige hest. Vi har også sat vores dejlige hoppe Stjarna på 10 år til salg. Kig under salgsheste og ring endelig, hvis det kunne være drømmehesten.    

Læs mere

Føl 2015

Så kom der endelig føl! Eller rettere sagt, det er nu et par uger siden dette skønne væsen kom til verden. For at være helt nøjagtig kom han den 1. juni og han er allerede blevet rigtig gode venner med vores opstalders føl. Det tog dem en uges tid før deres mødre ville lade dem komme i nærheden af hinanden, men nu er de også næsten uadskillelige. og børnebørnene elsker det lille væsen. I kan se de dejlige billeder her. Vores føl er med den blå...

Læs mere

Kursusdag på Stutteriet

Tidligere på foråret blev der afholdt kursus på Stutteri Aagaard. Det var en rigtig dejlig og lærerig dag, hvor alle kunne deltage. Der blev både undervist og hygget, og træneren var ikke bleg for selv at sætte sig i sadlen heller. I kan se flere af billederne her.

Læs mere

Så kører vi!

Så er vores hjemmeside endelig klar! På siden findes vores kontaktoplysninger, billeder af vores heste og faciliteter, oplysninger om os og vores mål samt vores salgsheste. God fornøjelse!

Læs mere